Raindrop


Raindrop-hoitoon yhdistyy erilaisia hierontatekniikoita sekä eteerisiä öljyjä. Raindrop on puhdistushoito, joka vaikuttaa fyysisellä sekä emotionaalisella tasolla. Hoidossa käytetään aromaterapian eli eteeristen öljyjen lisäksi Lakota- intiaanien käyttämää sulkatekniikkaa sekä Vita flex- tekniikkaa eli akupainantaa ja vyöhyketerapiamuotoa. Eteeriset öljyt yhdistettynä sulkatekniikkaan sekä Vita flex stimulaatioon vaikuttavat tehokkaasti ja kohottavasti. Raindropin on kehittänyt Gary Young 1980-luvulla ja hoidossa käytettävät öljyt ovat Young Livingin eteerisiä öljyjä. Hoidon nimi kuvaa öljyjen tiputtamista selkärangalle vesipisaroiden tavoin.


Öljyt, joita hoidossa käytetään ovat Thyme, Marjoram, Cypress, Aroma Siez, Peppermint, Wintergreen, Basil, Oregano sekä Valor.


Eteerisiä öljyjä laitetaan hoidossa jalkapohjiin, niskaan sekä selkärankaan. Öljyjen toiminta ja imeytyvyys on tehokasta ja ne pääsevät solumuistiin asti ja voivat vapauttaa mielen ja kehon tunnelukkoja. Pienimolekyyliset öljyt vaikuttavat hengitysteiden kautta ja stimuloivat aivojen tunnekeskusta, jonne tunnelukot varastoituvat. Eteeriset öljyt myös tasapainottavat luita, lihaksia ja immuunijärjestelmää.

Hoidon Vita flex- tekniikassa hyödynnetään tietoa, että ihmiskeho on pietsosähköinen. Vita flex- tekniikka eli akupainanta synnyttää sähköisen jännitteen, joka virtaa hermoratoja pitkin ja vaikuttaa refleksipisteiden kautta kehoon.

Sulkatekniikalla hierotaan ja hivellään öljyjä selän alueelle jäljittelemällä revontulien energeettisiä liikeratoja. Hoidon tavoite on tukea hyvää oloa ja hyvinvoinnin elpymistä. Hoito myös rauhoittaa ja rentouttaa.Hoidolla voidaan saada tukea esimerkiksi:


• Kehon energiakanavien tasapainottamiseen

• Selän liikkuvuuteen

• Terveeseen ryhtiin

• Rentoutumiseen ja rauhoittumiseen

• Lihasten rentoutumiseen

• Immuunijärjestelmän toimintaan

• Tunnelukkojen vapauttamiseenHoitoa ei saa tehdä, jos hoidettavalla on:

tuore pää- tai niskavamma, niskan retkahdus, korkea kuume, sydäntauti, syöpä, leikkaushoitoja, ihosairauksia, allergioita (vehnä, pähkinä, kookos), psykoosi, riippuvuussairauksia, päihtymystila tai hoidettava on raskaana.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita